Контакт

Доколку имате потреба од нашите услуги, може да нѐ контактирате преку формата за контакт или јавете ни се на телефоните за контакт.

Локација Скопје:

ул. 8-ма Ударна бригада бр. 20, 1000 Скопје

Локација Гевгелија:

ул. Ристо Фрашинин бр. 42, 1480 Гевгелија

Телефон:

+389 2 3222 533; +389 72 666 607

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!